Bolu Kartalkaya'da bulunan Grand Kartal Oteli'nde çıkan yangında toplam 76 vatandaşımız hayatını kaybetti. 1 günlük milli yas ilan edildi. PİSTTE KAYMAYA DEVAM ETTİLEREkipler arama ve soğutma çalışması yürütürken, bazı tatilcilerin kayak keyfi yaptığı görüldü. Grand Kartal Otel’e ait pistlerde adeta ölüm sessizliği yaşanırken, diğer pistlerde ise tatilcilerin kayak keyfi devam etti. Aynı zamanda, Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı ( AFAD) ekipleri tarafından otelde mahsur kalanlar için arama kurtarma çalışmaları da başlatıldı. Yangının ardından ekiplerin 19 saat süren arama kurtarma çalışmalarına sabah yeniden başlamak üzere ara verildiği belirtildi. ÇOĞU YABANCI UYRUKLUEskişehir'den Bolu'ya çocuklarına kayak yaptırmak için geldiklerini söyleyen Tamer Avcıoğlu, pistlerde kayanların çoğunun yabancı uyruklu olduğunu ifade ederek, "Şurada kayanların yanına gittik. Hemen hemen hepsi yabancı. Orada Türk görmedim ben. Dolayısıyla yabancı adamlara 'Burada yangın çıktı, insanlar öldü, yas tut' diyemezsin. Herkesin kendi bileceği iş. Çocuklara kar göstermek için 6-7 saattir yoldayız. Burada otelde de kalmıyoruz zaten. Ölenlere Allah rahmet eylesin. Buradakiler yardımcı oldular mı ya da olabilirler mi onu da bilmiyorum. Kimse yaklaşmaz yangına" dedi.İşte tatilciler facianın yaşandığı otelin karşısındaki pistte böyle kaymaya devam ettiler... Bu haberi kaçırmayın Kartalkaya faciası: 76 ÖLÜ! Acı bilanço artıyor... Devamını Oku Bu haberi kaçırmayın Otel yangınında Gazeteci Nedim Türkmen ve ailesi hayatını kaybetti Devamını Oku